Svenska DataNätverket certifierade installatörer av Commscope, AMP, ECS, Panduit,  TCS, Brand-Rex, Corning, Nexan, 3M

CommScope Systimax utvecklar högpresterande  nätverksinfrastrukturlösningar för alla behov med hög kapacitet med certifierade installatörer. Genom att använda certifierade installatörer och deras inbyggda intelligens, världsledande prestanda och överlägsen tillförlitlighet som backas upp av en 20-års systemgaranti. Kan kunderna vara säker på jämn kvalitet och den bästa prestandanormer överallt i världen. 20-års systemgaranti

AMP NetConnect designar, utvecklar och tillverkar koppar och fiber system nätverk . Med ett nätverk av certifierade installatörer och tekniker ger den fasta grund som behövs för dagens nätverk. 25-års systemgaranti

Corning Futurecom EA System är speciellt utformad för att stödja 10 Gigabit Ethernet (10GBase-T) över 100 m med förbättrad prestanda marginal. Futurecom EA är en del av Corning Futurecom familj av högpresterande kopparkabel lösningar för fastighetsnät. Dess nya skärmad Futurecom S500 koppar RJ-45 modul har uppnått oberoende tredje part Cat 6 En komponent certifiering.

3M kabelsystem som installeras i enlighet med för branschen gällande kabelsystemstandarder kan användas för varje etablerat nätverksprotokoll, förutsatt att 3 Ms kabel- och anslutningsprodukter av rätt kategori används. 25-års Systemgaranti.

EUROPEAN CABLING SYSTEMS Installatörerna som jobbar med ECS har genomgått en speciell utbildning och examinerats hos Alcadon innan de kan marknadsföra sig som ECS-installatörer. Sedan ECS installerats och certifierats, garanteras både material och dess prestanda under minst 15 år.

Panduit certifierar Installatörer. Endast Panduit Certifierade Installatörer (PCI) kan erbjuda certifiering garanti PlusSM System. Denna system Garantin ger slutanvändare och kunden en försäkran om att deras nya strukturerade kabelsystem uppfyller eller överträffar kommersiella fastigheter telekommunikation kablage standard.

TeleSafe Cabling System (TCS) omfattar 4 olika varianter för att kunna tillgodose kundens önskemål så som överförings hastigheter mm. Alla systemen har en 15-års systemgaranti.

Brand-Rex är en leverantör av strukturerade kabelsystem som ansluter IT-utrustning i våra kontor, datacenter och hem och en nisch leverantör av högpresterande kablar för extrema miljön.

Nexans Kabelsystem erbjuder ett urval av lösningar med olika nivåer av prestanda vilket möjliggör för kunden att välja ett kostnadseffektivt system efter sina egna behov. Alla LANmark-systemen stöds av ett komplett supportpaket och omfattande garanti på både arbete och delar, som riktar sig direkt till slutanvändaren.